Bugun...


EĞİTİMCİ - YAZAR : MEHMET YILMAZ

facebook-paylas
KEBAN KAYMAKAMIZ SAYIN FURKAN ATALIK BEYE TEŞEKKÜR ZİYARETİMİZ:
Tarih: 12-06-2024 09:11:00 Güncelleme: 12-06-2024 09:11:00


 

               05 Haziran 2024 tarihinde Keban İlçemiz Merkezinde” Fırat Nehri Kıyısında 3. Şiir, Edebiyat, Sanat, Zanaat, Müzik Faaliyeti ve Akabinde Dut Silkeleme ve Dut İkramı “  programı dâhilinde gün boyunca farklı etkinliklerle ilçemizde kültürel ve sosyal içerikli bir gün olarak yer almıştır.

           Bu faaliyetimizi Manas Kültür Ve Gönül evi Koordinatörü Sayın Şener BULUT beyin organizesinde düzenlenmiştik. Manas Kültür Ve Gönül evi Koordinatörü Sayın Şener BULUT beyin koordinesinde Manas Kültür Ve Gönül evi mensubu şair, yazar, sanat ve zanaat insanları ilçemize gelmiş oldular.

              Manas Kültür Ve Gönül evi Koordinatörü Sayın Şener BULUT beyin, koordinesinde Manas Kültür Ve Gönül evi mensubu şair, yazar, sanat ve zanaat insanları ilçemiz Kaymakamız Sayın Furkan ATALIK Beyi makamında ziyaret ile başlamış ve Kaymakamımız Sayın Furkan ATALIK Bey, bu grubu makamında kabul etmiştir. Kabul sonrası  ” Fırat Nehri Kıyısında 3. Şiir, Edebiyat, Sanat, Zanaat ve Müzik” faaliyetine katılarak bir konuşma yapmıştır. Programda şair, yazar, sanat insanlarımızı dinleyerek destek olmuştur. Bu vermiş olduğu destek ilçemiz adına takdire şayan bir destek olarak tarihe geçmiştir.

            İlçe kaymakamımız Sayın Furkan ATALIK Bey programda ve program öncesinde makamında kabul esnasında yapmış olduğu konuşmalarında kültürel, sosyal sanata, zanaatla ile ilgili projelere ne derece önem verdiği üzerinde durmuştur. Bu programa katılan tüm katılımcılar değerli kaymakamız Sayın Furkan ATALIK Beye teşekkür etmişlerdir.

          İlçemize gelen şair, yazar, zanaat ve müzisyen grubu Sayın Kaymakam Furkan ATALIK beyin projelerini kendisinden dinleyerek böylesine hayırlı, verimli ve başarılı projeleri olduğu için çok mutlu olmuşlardır. Bu projelerin gerçekleşmesi için kendilerine iyi dilek ve temennilerde bulunmuş oldular. Program dolayısıyla gün boyunca göstermiş olduğu ilgi ve alaka takdire şayandır.

              Manas Kültür Ve Gönül evi Koordinatörü Sayın Şener BULUT beyin başkanlığında yapılan ilk toplantıda, bu programın her aşamasında destek olan Sayın Kaymakamımız Furkan ATALIK beyin, bu güzel ve anlamlı desteği konuşulmuştur. Manas Kültür ve Gönül evi Koordinatörü Sayın Şener BULUT beyin direktifleri ile Kebanlı yazar ve şair ekibi olarak; Ben, Ahmet DEMİR, Fevzi ÖZDEMİR, Mustafa ERGAN ve Keban gazetesi yazarı ve imtiyaz sahibi Pirhasan DOĞAN ile birlikte Sayın Kaymakam Furkan ATALIK Beyi, bugün makamında ziyaret edip, kendilerine teşekkür ettik. 

                   Bu esnada Bizler de ilçemiz ve ilçemize bağlı tüm köylerimizde yapılabilecek projeler hakkında bilgi sunma fırsatı bulduk. Bizleri tek tek dinleyip yapılabilecek projeleri destekleyeceğini ifade etmiş oldular.  

              Kendi köyüm olan Koyunuşağı Köyü’nde yapmayı planladığım Kasım Ziyareti ve Kadir Ziyareti, Uzun Mehmet Ziyareti ile ilgili çalışmaları özetleme imkânı buldum.

                Ayrıca köyümüzde bulunan URARTU medeniyetine ait tarihi su sarnıçları, kale ve insan gücü ile açılmış mağaraları tanıtmak üzere bir proje ve proje çerçevesinde köy ve bölgesini tanıtımı ile ilgili kültürel ve sosyal içerikli toplantı yapmak istediğimi ve bunun hazırlık aşamasında olduğumu ifade etmiş oldum. Kendisi de bu konuya büyük ilgi ve alaka göstermiş oldular.

             Ayrıca Gökbelen Köyü Pirhasan ZARAKİ Ziyareti ile ilgili bilgi sunduk.  Bu güne kadar yapılan faaliyetleri kendisine anlatma fırsatımız oldu. Anlatılan her konuya karşı büyük ilgi ve alaka göstermiş oldular. Kendinse teşekkür ederiz.

              Benimle birlikte makam ziyaretinde bulunan şair ve yazarlar, Ahmet DEMİR, Mustafa ERGAN, Fevzi ÖZDEMİR ve Keban Gazetesi yazarı ve imtiyaz sahibi Pirhasan DOĞAN beyler de sıra dahilinde ilçemizle ilgili farklı bilgi ve projeleri dile getirmiş oldular.

                İlçe kaymakamımız Sayın Furkan ATALIK Bey her verilen bilgi ve sunulan projeleri ilgiyle dinleyip imkânlar ölçüsünde destek sağlayacağını ifade etmiş oldular.

                “Devletimizin almış olduğu tasarruf tedbirleri dolayısıyla kısa vadede bu projelerin yaşama geçirilmesi mümkün olmayabilir” dedi.   Fakat uzun süreçte ilçede farklı projelerin gerçekleşebileceğini ifade etmiş oldular. Bu konularda çok verimli ve başarılı çalışmalar yapılabileceğini ve bu çaba içinde olduğunu ifade etmiş oldular.

                Manas Kültür ve Gönül evi Koordinatörü Sayın Şener BULUT beyin İlçe kaymakamımız Sayın Furkan ATALIK Beye taktım edilmek üzere bana verdiği kitap setini heyetimizce makamında kendilerine taktım edildi.

           İlçemiz için Sayın Furkan ATALIK Beyin projeleri çok büyük değer olarak görülecektir. İlçe halkımız ve tüm köylerimizin halkları değerli kaymakamımız Sayın Furkan ATALIK Beyin, projeler çerçevesinde yapacağı tüm değişim ve gelişimi sağlayacağına inanmaktadır. Bu anlamda Kendisine karşı büyük öz güven ortamı sağlanmıştır. İlçe halkımız kendisinin destekleyicisidir. İlçemizin tüm insanları kendisine saygı, sevgi ve hoşgörü içinde büyük saygı duymaktadır.

            Kaymakamımız Sayın Furkan ATALIK Beyin yolu açık ve aydınlık olsun. Heyetimizi, bugün yine makamında kabul etmiş olması dolayısıyla;

 Kendilerine şükranlarımızı sunarız.

          12.06.2024 KUANTUM DÜŞÜNCE MERKEZİ SANAL OKULU/MEHMET YILMAZ



Bu yazı 194 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
2496 Okunma
1932 Okunma
1615 Okunma
1363 Okunma
1008 Okunma
862 Okunma
763 Okunma
682 Okunma
644 Okunma
621 Okunma
572 Okunma
502 Okunma
493 Okunma
477 Okunma
445 Okunma
433 Okunma
420 Okunma
394 Okunma
3969 Okunma
3615 Okunma
3526 Okunma
3254 Okunma
2971 Okunma
2496 Okunma
2147 Okunma
2052 Okunma
1932 Okunma
1930 Okunma
1827 Okunma
1615 Okunma
1470 Okunma
1363 Okunma
1250 Okunma
1185 Okunma
1064 Okunma
1053 Okunma
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
YUKARI