Bugun...


EĞİTİMCİ - YAZAR : MEHMET YILMAZ

facebook-paylas
AĞIN İLÇEMİZE DOSTLUK ZİYARETLERİMİZ: (AĞIN BELEDİYE BAŞKANI OLARAK SEÇİLEN SAYIN ŞEREF ÇAKAR BEYE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİMİZ)
Tarih: 13-06-2024 09:13:00 Güncelleme: 13-06-2024 09:13:00


 

Bu gün Kebanlı şair, yazar kadrosu olarak halk ozanı ve şair Ahmet DEMİR, emekli eğitimci ve şair Fevzi ÖZDEMİR, Ben ve Keban gazetesi yazarı ve imtiyaz sahibi Pirhasan DOĞAN ‘lerle birlikte heyet halinde Ağın İlçesine bir dizi ziyaretlerimizi Sayın Fevzi ÖZDEMİR beyin özel aracıyla yapmış olduk. Bu anlamda heyetimizde yer alan arkadaşlarımıza teşekkürler. Özellikle Sayın Fevzi ÖZDEMİR beye teşekkürler.

Bu ziyaretimize önce Ağın Belediye Başkanı olarak seçilen eğitimci Sayın Şeref ÇAKAR beyi makamında ziyaret ederek başladık.

Ağın Belediye Başkanı olarak seçilen Sayın Şeref ÇAKAR Bey bu görev öncesi Malatya merkezde öğretmenlik mesleğini yapan bir meslektaşımız idi. Malatya da öğretmenlik yaparken grup halinde öğretmen Alper DOĞAN ve Ramazan DEMEZ Beylerin organizesiyle Karakoçan Golan kaplıcalarına 2018 yılında Malatya’dan gelmişlerdi. O dönemde Karakoçan Kanuni Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü olarak görev yapıyordum.

O yıllarda birlikte bu lisemizde görev yaptığımız Ramazan DEMEZ ve Alper DOĞAN arkadaşlarımız günü birlik Malatya’dan Karakoçan Kanuni Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine geliş gidiş yaparak bu lisede görev yapıyorlardı. Bu görevimiz süresince sayısız grupları misafir etmiştik. Okulumuzda görev yaptığımız süresince tüm öğretmenlerimiz, çalışanlarımızla ve öğrencilerimizle birlikte verimli ve başarılı projelere imza atmış olduk. Kısa sürede okulumuzda verimli ve başarılı projelerle okulumuzu öne çıkarmış olduk. Tüm arkadaşlar olarak ekip ve takım ruhu ile güzel ve anlamlı işler imza atmıştık. Karakoçan Kanuni Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yöneticisi ve öğretmenleri olarak farklı zamanda farklı grupları okulumuzda ve ilçede misafir etmiş olduk.

Ağın Belediye Başkanı olarak seçilen Sayın Şeref ÇAKAR Beyinde bulunduğu grubu Karakoçan da ağırlamış olduk. Değerli öğretmen arkadaşımız Ali Erğin MEMİŞOĞLU ve okulumuzda görev yapan diğer öğretmenlerimizle birlikte Sayın Ali Ergin MEMİŞOĞLU beyin çiftliğinde hep birlikte misafir edilmiş idik. Bir gece geç saatte kadar birlikte olduk ve Sayın Ali Ergin MEMİŞOĞLU Bey ailece misafirperverliğini göstermiş idi. Bu anlamda yeri gelmişken Sayın Ali Ergin MEMİŞOĞLU Beye ve ailesine teşekkür ederiz. Ayrıca o gece birlikte olduğumuz tüm öğretmenlere de ayrıca teşekkür ederiz. Malatya’dan misafir olarak gelen arkadaşlara da teşekkür ederiz.

Ağın Belediye Başkanı olarak seçilen Sayın Şeref ÇAKAR Bey değerli bir eğitimci arkadaşımız olarak inşallah Belediye Başkanlığı görevini çok verimli ve başarılı projeleri ile ilçesine hizmet edecektir.

31 Mart 2024 tarihinde yapılan mahalli idare seçimleri dolayısıyla bölgemizde bulunan ilçelerimiz (Baskil, Keban, Ağın, Arapgir ve Kemaliye )olarak yeni seçilen belediye başkanlarını mesajlarımla kutlamış idim. bu kutlama mesajımı ortak bir yazı ile kaleme almış ve sosyal medya sayfamda takipçilerine sunmuştum.

Kutlama mesajı ile birlikte özelde ilçelerine ve genelde bölgede birlikte yapabilecekleri projeler ile ilgili geniş bir yazı yazmış idim.

Bu yazmış olduğum yazıdan bu yeni seçilen değerli belediye başkanların haberi olmuş idi.

Ağın Belediye Başkanımız Sayın Şeref ÇAKAR beyi bu gün makamında ziyaretimiz esnasında bu konuya da vurgu yapmış olduk.

Belediye Başkanı Sayın Şeref ÇAKAR Bey projelerinden söz ederek ilçesi için neler yapabileceğini bizlere özetlemiş oldu. Güzel, verimli ve başarılı olabilecek projeleri olduğuna şahit olduk.

Bu anlamda kendisine başarılar diliyoruz.

Yolu açık ve aydınlık olsun.

Bize göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı kendisine teşekkür ederiz. Ekibine teşekkür ederiz.

Belediye Encümeni olarak seçilen, Kebanlı dostumuz Ağın Merkezde Kaya Ticaretin sahibi Sayın Mustafa KAYA beye ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederiz.

12.06.2024 KUANTUM DÜŞÜNCE MERKEZİ SANAL OKULU / MEHMET YILMAZ



Bu yazı 173 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
2493 Okunma
1931 Okunma
1593 Okunma
1362 Okunma
1001 Okunma
862 Okunma
763 Okunma
682 Okunma
635 Okunma
620 Okunma
570 Okunma
502 Okunma
493 Okunma
477 Okunma
445 Okunma
420 Okunma
420 Okunma
389 Okunma
3969 Okunma
3615 Okunma
3526 Okunma
3254 Okunma
2971 Okunma
2493 Okunma
2146 Okunma
2052 Okunma
1931 Okunma
1930 Okunma
1827 Okunma
1593 Okunma
1468 Okunma
1362 Okunma
1250 Okunma
1185 Okunma
1064 Okunma
1053 Okunma
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
YUKARI